Hoved menu

Forsiden Behandlinger Tandregulering Paradentose Tandkrone Nye tænder Om os Kontakt os Vis vej til klinikken vores Facebook side

Tandlægeskræk

Hvad er tandlægeskræk, hvorfor lider nogle af tandlægeskræk og hvordan kan vi hjælpe dig af med skrækken?

Mange mennesker lider af tandlægeskræk. Nogle på grund af dårlige oplevelser ved tidligere tandlægebesøg, andre er ”blot” bange for eventuelle smerter forbundet med besøget.

Men ét er sikkert - det behøver ikke at gøre ondt at gå til tandlægen.

Dit første besøg på klinikken i Slagelse
Ved dit første besøg vil der være sat god tid af til også at tale om dine forventninger, ønsker og en eventuel tandlægeskræk. Vi tager din tandlægeskræk alvorligt og gør vores bedste for at gøre dit besøg til en god oplevelse. Vores holdning til tandlægeskræk er - at den ikke bør styre din vilje og evne til at gå til tandlæge.

Vi kan hjælpe dig af med din tandlægeskræk

Vi tilbyder at hjælpe dig af med skrækken - og vi har hjulpet mange med igen, at gå til tandlægen med en roligere puls.

Hvis du vil hjælpes, kan du udfylde feltet til højre "Jeg vil gerne ringes op" og skrive "Tandlægeskræk" i emnefeltet. Herefter ringer vi dig op hurtigst muligt, så vi kan få en snak og komme skrækken til livs.

Du kan også ringe og bestille en tid. Når du bestiller, så fortæl os, hvordan du har det med at gå til tandlægen - så kan vi give dig den bedst mulige oplevelse, når du kommer.