Hoved menu

Forsiden Behandlinger Tandregulering Paradentose Tandkrone Nye tænder Om os Kontakt os Vis vej til klinikken vores Facebook side

Tandregulering

Få rettet dine tænder fra få måneder og op med den næsten usynlige tandretningsskinne fra invisalign

Mange tror, at man skal have metal "tog-skinner" på tænderne og at det tager flere år for at få rettet skæve tænder. Sådan behøver det ikke at være.

Faktisk er det sådan, at de fleste kan få rettet skæve tænder på 3 til 6 måneder.
Det gøres med en aftageligt gennemsigtig skinne, som bruges 22 timer i døgnet. Det betyder at tænderne skal have 2 timers hvile. Du bestemmer selv hvornår de skal hvile. Det kan være om aftenen, på arbejdet eller til fest.

Næsten usynlig skinne fra Invisalign til tandretning og tandregulering

Slut med grimme metal-togskinner

Efter en grundig konsultation og udredning, tager vi et digitalt aftryk af dine tænder. Herefter får vi fremstillet dine tandretnings-skinner. Der vil i løbet af behandlingen være kontrol på klinikken, så vi kan se at det skrider planmæssigt fremad.

Ved afslutningen af behandlingen får du en klar, tynd aftagelig plastskinne, som bruges om natten. Hermed sikres at tænderne ikke rykker sig tilbage igen. Alternativt kan man sætte en lille tynd, metaltråd fast på bagsiden af tænderne.

Se videoen herunder med Jenn - hun fortæller om hendes oplevelse med at får rettet tænder med Invisalign og om at få det smil som gav hende en stærkere selvtillid.


Kontakt os
Ring til os på tlf. 58 52 46 34 og bestil en tid til en konsultation om tandretning hos tandlægen i Slagelse og/eller få mere information om tandregulering og retning af tænder.