Hoved menu

Forsiden Behandlinger Tandregulering Paradentose Tandkrone Nye tænder Om os Kontakt os Vis vej til klinikken vores Facebook side

Patienterne siger

På denne side kan du se nogle udtalelser fra nogle af vores patienter og deres oplevelser med den behandling som de har fået på tandklinikken

Jeg ville gøre det igen, hvis det var nødvendigt

Jeg havde mistet min mand, men inden det skete, havde vi begge to snakket om at få lavet tænderne.

Han nåede det ikke, men jeg bestemte mig for at jeg ville nå det, også fordi jeg nu havde brug for at komme videre i mit liv. At få nye tænder griber ind i alle område af livet. Jeg er blevet meget mere smilende, og nu viser jeg det.

Tidligere brugte jeg energi på ikke at vise mine tænder, fordi jeg synes de var så grimme. Nu kan jeg være mig selv uden at være bange for at åbne munden for meget. Mine kolleger siger, at jeg altid har været glad, men at jeg nu smiler meget mere.

Der er ikke noget, som jeg kan gøre for mig selv, og som jeg har fornøjelse af 24 timer i døgnet, som tænder. Samtidig har jeg fået et nyt bid, og er på den måde sluppet af med hovedpiner og andre muskelproblemer.

Før behandlingen brugte jeg meget tid på at overveje om jeg skulle gøre det eller ej, men bagefter er jeg ikke i tvivl, og jeg ville gøre det igen, hvis det var nødvendigt.

Der er livskvalitet i hver- og for hver - en krone :o)

Merete hegelund

Det er blevet over alt forventning

Efter i næsten 10 år hvor det er gået mere og mere tilbage med mine egne tænder, hvor jeg ikke har kunne tykke kød, æbler osv på grund af pardentose.

Kan jeg nu endelig spise alt igen, det er bare en skøn fornemelse, bare spise uden smerter eller tænder der rokker.

 Jeg har altid gået regelmessit til tandlæge, hvert halve år, aligevel begynte mine tænder og blive løse i overmunden, sener i undermunden jeg spurte min daværene tandlæge om der ikke kunne gøres noget ved det, nej var svaret. Vi trækker bare tænderne ud når de bliver for løse, var svaret.

I efteråret 2009 blev det så galt, jeg havde bare så ondt i min mund på grund af pardentose, så min tandlæge råde mig til at få gebis i overmunden, de fleste af mine undertænder sad nogenlunde, der var kun røget kindtænderne.

Jeg fik gebis, men fordi jeg har haft pardentose så længe kunne den overmund ikke side fast, så jeg havde stadig problemet med løse tænder, de skulle limes fast 2 gange om dagen, det rene helved,

Min kære kæreste, spørg min så en dag om ikke det var en god ide, om jeg prøvede hans tandlæge, for min kærste var sikker på, der kunne gøres noget ved mine pardentose, så jeg kunne beholde mine undertænder.

Og der kunne sikkert også gøres noget ved mine overtænder ( gebis )

Jeg kom der så første gang hos Henrik Harmsen i August 2011, hvor jeg både fik af vide, der kunne gøres noget ved mine undertænder så jeg kan beholde dem. Jeg fik samtidig, afvide det kunne godt lade sige gøre og få nogle tænder, jeg kunne bruge og som sider fast, næsten som mine egne tænder - I mine unge år  :-)

Det har taget 8 md. og komme igennem den proces, der har været flere gange, hvor jeg har tænkt, hvad er det dog jeg har ind ladt mig på.

Men jeg har ikke på noget tidspunkt, tvivlet på om det blev godt.

Det er blevet over alt forvendning, jeg kan alt, det er en rigtig god fornemelse bare spise et æble eller en gulerød OSV

Mit smil er selvfølgelig også blevet rigtig flot, det har været dyrt ja, men det er alle pengene vær.

Med venlig hilsen Marie

 


 

Tak for den faglige dygtige behandling

Til tandlæger, klinikassistenter og øvrige medarbejdere på klinikken.

I dag den 10. juni blev jeg færdig med mine tand-behandlinger. Nye tandkroner og tandimplantater så selv i regnvejret kan jeg nu sende alle et smil.

Til jer alle på centeret i Slotsgade 18, vil jeg gerne sige tak for jeres venlige og gode måde i klarer opgaverne på, men allermest tak for den faglige dygtige behandling som gjorde mig tryg ved at komme hos jer.

I kan gøre vores by til smilets by.

Mange mange hilsener fra
Elly Olsen, Slagelse

 


 

Til tandlæge Mette Krusell 

Jeg vil gerne sige dig tusind tak, fordi du har fået mig igennem dette her.

Jeg troede aldrig, jeg skulle nå så langt. Jeg er simpelthen så glad for, at det lykkedes og det takke være dig og din måde at behandle mig på.

Og så selvfølgelig også tak til Merete og Dorthe, som har været gode "sugere" og taget hensyn til min sarte tunge og hals.

Sidst og absolut ikke mindst så er Sanne fantastisk. Hendes smil, når jeg kommer ind af døren, kan ikke andet end berolige folk. Allerede i telefonen, inden jeg var her første gang, overbeviste hun mig om, at det kunne jeg sagtens.

Nu slipper i ikke for mig. Jeg er blevet en trofast patient.

Med mange kærlige hilsner fra
Anne-Dorte Andersen