Hoved menu

Forsiden Behandlinger Tandregulering Paradentose Tandkrone Nye tænder Om os Kontakt os Vis vej til klinikken vores Facebook side

Behandlingssamtale

Hvad er en behandlingssamtale, hvorfor er denne samtale så vigtig og hvordan forgår behandlingssamtalen?

Behandlingssamtalen handler om tillid! Vi laver ikke tænder på folk, som vi ikke kender, og vi synes heller ikke, at du skal have lavet tænder af en, du ikke kender.

Samtale fremmer forståelsen
Hvis du ikke ved hvem vi er, og hvad vi står for fagligt såvel som professionelt, og hvis vi ikke ved, hvem du er, og hvad du ønsker dig og kender dine tidligere erfaringer med tænder og tandlæger. Så kan vi komme til at gå forbi hinanden. Du risikerer at få en uhensigtsmæssig løsning. En løsning, som mere er en tilfældighed end resultatet af en målrettet indsats.

Behandlingsplanen.

Få en målrettet og gennemtænkt behandlingsplan

Vi bruger rigtig meget tid på at finde ud af, hvordan planen for dine tænder skal se ud, således at du er velinformeret på forhånd.

Behandlingssamtalen tager udgangspunkt i dig og din situation, og den giver dig valget mellem forskellige muligheder for dine tænders fremtid. Alt det, der siges inden en behandling, er information. Alt det der siges efter en behandling er bortforklaringer.

Er du interesseret i en behandlingssamtale
Så er du altid velkommen til at aftale en tid med en af vores tandlæger. Du kan enten ringe til os på tlf. 58 52 46 34 eller klikke på "Jeg vil ringes op" knappen herunder, udfylde felterne og klikke send. Så ringer vi dig op i klinikkens åbningstid.