Personalet hos Vestsjællands tandlægecenter i Slagelse.

Priser på tandimplantater i Slagelse

- - - - - - - - - - - - - - - - - -
Utætte tandimplantater fås fra 6.500 kr.
- - - - - - - - - - - - - - - - - -
Tætte tandimplantater fås fra 9.500 kr.
- - - - - - - - - - - - - - - - - -
>> Klik her - for at læse mere om tætte og utætte tandimplantater.

Hertil skal lægges mellemdele, kroner, bedøvelse og du skal vælge om du vil have en steril opdækning eller ej. Samt om du vil investere i en 3D scanning, så kirurgien bliver sikker og præcis.

Du skal også tænke på at det kan vise sig at være nødvendigt med knogleopbygning.

Slutteligt ved vi godt, at du kan få tandimplantaterne billigere andre steder og i udlandet. Vi kender godt de kvaliteter der arbejdes med mange af de steder, og har valgt ikke at tilbyde dem til dig af faglige grunde.

Men igen er dette ligesom at ringe til maleren og spørge hvad det koster at få malet. Han skal først vide hvad, hvor meget og hvor mange rum, og hvad ønsker du? Før han kan sige noget somhelst fornuftigt, og helst skal han have set det der skal males, hvis der skal være fornuft i tingene.

Som du kan se på de foregående sider, er der så mange ting, der kan have indflydelse på hvad der skal laves hos netop dig, og sluttelig er det jo ikke sikkert at et tandimplantat er den rigtige løsning hos dig. Det er her overblik og information kommer ind.

Vi sætter sikkerhed i højsædet frem for lav pris. Lidt ligesom hvis du skal flyve eller have indopereret hjerteklapper. Der er en grund til at ikke alle flyselskaber må lande i Europa, men det står da enhver frit for at flyve med dem.

Hvis du synes vi skal lære dig og din situation nærmere at kende for at give dig information om hvad vi kan gøre netop for dig, så send os en besked til højre på siden, og vi kontakter dig snarest.