Hoved menu

Forsiden Behandlinger Tandregulering Paradentose Tandkrone Nye tænder Om os Kontakt os Vis vej til klinikken vores Facebook side

Tandeftersyn

Hvad er et tandeftersyn, hvorfor er tandrensning vigtigt  og hvor tit anbefales det at man tår set sine tænder efter?

Hos Vestsjællands Tandlægecenter i Slagelse er vi hele tiden på forkant med rådgivning og forebyggende behandlinger. Vi hjælper dig med at bevare dit smil og dine egne tænder længst muligt.

Halvårligt tandeftersyn
Det er en god idé, at du mindst 2 gange årligt får et tandeftersyn. Ved disse eftersyn fjerner vi de misfarvninger, der er kommet på tænderne efter te, kaffe og tobak. Vi planlægger også dine fremtidige eftersyn. Nogle mennesker har stor glæde af at gå oftere til tandlæge eller tandplejer. Det gælder især, hvis du har tendens til paradentose

Dine tænders sundhedstilstand
Ved de regelmæssige besøg har du hele tiden et overblik over dine tænders sundhedstilstand. Her kan begyndende tandskader opdages og behandles i tide.

Vi tilbyder rådgivning om justering og forbedring af din personlige tandhygiejne. For sammen kan vi holde dine tænder rene og pæne i lang tid.

Det betaler sig at forebygge

Vores holdning her på klinikken er, at det bedre kan betale sig at forebygge skader på dine tænder end at reparere dem senere hen.

Det er vigtigt at vi opdager skaderne på tænderne inden de opstår, og så kan vi næsten altid klare det med en lille udbedring. Men venter man alt for længe, kan skaderne blive så store at de bliver mere omstændige og dermed dyrere at reparere.


Lad ikke tandlægeskrækken stoppe dig
Nogle mennesker lider af tandlægeskræk. Det kan være årsagen til at de anbefalede tandeftersyn ikke overholdes.

Vores holdning til tandlægeskræk er - at den ikke bør styre din vilje og evne til at gå til tandlæge. Læs mere om tandlægeskræk og hvordan du kommer af med den under næste menupunkt "Tandlægeskræk".