Hoved menu

Forsiden Behandlinger Tandregulering Paradentose Tandkrone Nye tænder Om os Kontakt os Vis vej til klinikken vores Facebook side

Tandblegning

Hvad er tandblegning, kan jeg få hvidere tænder
og hvordan foregår behandlingen?

 Vi kan på vores tandklinik i Slagelse tilbyde Zoom tandblegning, som er en effektiv og skånsom tandblegning og som laves hjemme hos dig selv når du har tid. Hjemmebehandlingen laves med den udleverede blege-gel og blegeskinne. Blegeskinnen laves ud fra et aftryk af dine tænder.

Inden vi laver tandblegningen er det en god idé med et tandeftersyn og tandrensning så dine tænder er rene og fri for eventuel tandsten.

På klinikken vil tandlægen hjælpe dig med at vurdere, hvilken behandling og styrke, der passer til dine tænder. Dette vurderes ud fra din livsstil, hvor stor effekt du forventer dig samt hvor følsomme tænder du har. Derefter fortæller tandlægen dig, hvordan du kan forvente, at resultatet af din tandblegning vil blive.

Tandlægen informerer om det eventuelt bliver nødvendigt at skifte gamle fyldninger. Gamle fyldninger kan nogle gange komme til at fremstå mørkere i forbindelse med tandblegningen. Vi synes, at du skal have et fuldt overblik over økonomien inden du beslutter dig, og derfor kan vi give dig et overslag på de fulde omkostninger.

Skinner til brug ved tandblegningen

Vi laver individuelt tilpassede tandblegningsskinner

Når du har godkendt behandlingen, laver tandlægen et aftryk af dine tænder, som skal bruges til den individuelt tilpassede tandblegningsskinner. Disse skinner sikrer at du ikke får blege-gel ud på tankødet da gelen kan genere tandkødet.

Blegeskinnerne laves her i huset og kan hentes på klinikken efter en uge. Blegeskinnerne udleveres sammen med et etui med 6 x blege-gel og en praktisk rejseæske til skinnerne samt instruktionsbog.

Tandblegningen laver du hjemme ved at påføre blege-gelen i skinnerne og derefter sætte skinnerne på tænderne. Skinnerne skal sidde på tænderne i 30 minutter en til to gange om dagen til tuberne er brugt. Hvilket svaret til omkring en uge.

Drømmer du om hvidere tænder
Så tag en snak med os og aftal en tid til at få taget et aftryk til dine individuelle blege-skinner.
Tandblegeskinnerne og blege-gel koster 2.748 kr.