Hoved menu

Forsiden Behandlinger Tandregulering Paradentose Tandkrone Nye tænder Om os Kontakt os Vis vej til klinikken vores Facebook side

Patient info

Praktisk information som du bør vide.

Prisoverblik/behandlingsplan: Hos os kan du få et langsigtet behandlings program, der tager sigte på at sammensætte den behandling, som netop du har behov for. Så du kan have stærke og smukke tænder hele livet.

Behandlingsplans-prisoverslag: Prisoverslag givet i forbindelse med en behandlingssamtale er gældende i 3 måneder.

Vi rådgiver dig i forhold til dit behov samt den bedste kvalitet på materialer og behandling.

Vi arbejder i overensstemmelse med den aftale, der foreligger mellem Dansk Tandlægeforening og Sygesikringen.

Afbud: Er du blevet forhindret i at møde til den aftalte tid, er det meget vigtigt for os, at du melder afbud hurtigst muligt - og senest dagen før inden kl. 10.00 via telefonen.

Afbud via e-mail skal gives 2 dage før og ikke op til en weekend.

Udeblivelse fra aftalt tid: Da der er betydelige omkostninger ved at have en “tom stol”, er vi i henhold til sygesikringsoverenskomsten berettiget til at fremsende en regning ved udeblivelse uden afbud. Beløbet afhænger af, hvor lang tid du fik reserveret.

Adresseændring m.v.: Du bedes venligst informere os snarest ved ændring af privatadresse, nyt telefonnummer hjemme eller på arbejdet, ved opstået sygdom eller ved medlemskab af ”Danmark”, således at vi altid har ajourførte oplysninger.

Betalingspolitik: Klinikken har kontant betaling. Vi modtager også dankort og check. Ved større og længerevarende behandlinger betales et á conto beløb, så indbetalingerne hele tiden er ajour med den udførte behandling og den forbrugte tid.

Restancer sendes automatisk til inkasso. Alle omkostninger i den forbindelse betales af dig.

Lån: Vi er gerne behjælpelige med ansøgning om lån til tandbehandling. Du skal blot kontakte receptionen og høre om de nærmere betingelser.